Для приготування справжнього норвезького салату потрібно поєднати три смаки – кислий, солоний і солодкий. Зокрема, мариновані огірки й оселедець, буряк та яблука.

Варто спробувати Коли гості на порозі: як накрити стіл за 15 хвилин з "Водним Світом"

Норвезький салат з оселедцем

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 2

Приготування:

  1. У глибоку тарілку покладіть вершковий сир, негостру гірчицю, оливкову олію і ретельно перемішайте.
  2. Буряк і картоплю почистьте та наріжте невеликими кубиками. Огірок, філе оселедця, почищене яблуко і цибулю теж наріжте кубиками.
  3. Покладіть інгредієнти у тарілку із заправкою, додайте йогурт і перемішайте.
  4. Перед подачею прикрасьте салат подрібненою цибулею.