Полуниця вже з'являється на ринках та на прилавках магазинів. Солодка та соковита червона ягода чудово підходить для приготування різноманітних десертів, смузі чи молочних коктейлів. Також її можна вживати самостійно або зі сметаною чи кондитерськими вершками.

Читайте також Відмінний до смаженої картоплі: рецепт соусу айолі

Ми пропонуємо вам приготувати з неї вітамінний свіжий салат з додаванням листя шпинату та сиру фета.

Салат з полуниці та шпинату

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: 2


Фото walnuts

Приготування:

  1. Ретельно помийте полуницю, зріжте плодоніжки та наріжте ягоди тонкими скибками.
  1. Промийте листя шпинату під проточною водою, просушіть на паперовому рушнику та викладіть порційно на тарілки.
  1. Для заправки змішайте бальзамічний оцет та оливкову олію, посоліть та поперчіть за бажанням. Полийте нею листя шпинату та трішки перемішайте.
  1. Викладіть на шпинат полуницю, подрібніть сир фета. За бажанням, салат можна посипати улюбленими горішками.

Салат готовий до вживання. Смачного!