Німецький яєчний салат готується дуже просто. Водночас його смак – незабутній.

Буде смачно Справжній хіт цього літа: приготуйте кабачки з фаршем у клярі

Німецький яєчний салат

  • Час: 25 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Зваріть яйця на круто. Для цього їх треба покласти у холодну воду, поставити каструлю на вогонь та проварити після закипання 10 хвилин. Далі остудіть яйця у холодній воді, а потім почистьте від шкаралупи.
  2. Наріжте варені яйця, очищене яблуко та мариновані огірки невеликими кубиками. Дрібно наріжте зелену цибулю.
  3. Змішайте нарізані інгредієнти у мисці та додайте майонез, лимонний сік, гірчицю, сіль та перець. Гарно перемішайте та подавайте до столу.