"Пекельна кухня" – це кулінарний реаліті-проєкт, у якому 20 талановитих кухарів змагаються за титул найкращого кулінара. Цьогоріч їм доведеться пройти безліч випробувань, які підготував для них "пекельний" шеф Алекс Якутов.

Читайте також Швидкі закуски з курочкою су-від: боул з авокадо, сендвіч із мікроґріном та салат "Цезар"

Окрім "пекельного" шефа майстерність кухарів оцінюватимуть гості ресторану, серед яких будуть і зірки українського шоу-бізнесу.

Керуватиме процесом у ресторані метрдотель. У новому шоу ця почесна роль дісталася відомому українському ведучому, гумористу та шоумену Сергію Середі.

сергій середа
Сергій Середа та Алекс Якутов / Фото Нового каналу

З усмішкою Сергій зізнався, що на проєкті він почувається у своїй тарілці, адже обожнює спілкуватися й жартувати.

Я вчитиму гостей критикувати кухарів. Адже у нас не компліментарне реаліті, а битва за кулінарний олімп. Нам важливо, щоб після «Пекельної кухні» вони стали справжніми професіоналами. Для цього їм треба чути правду та критику страв, – додав Сергій Середа.

Відомо, що Сергій не одразу погодився взяти участь в кастингу на роль метрдотеля. Він розповів, що йому зателефонували з пропозицією стати ведучим шоу, коли він з MamaRika вже переїхав до Одеси.

Сергій Середа довго вагався, але дружина настояла на відвідування проб на метрдотеля "Пекельної кухні".

На кастингу він мав отримати схвалення не лише від команди проєкту, а й Пекельного Шефа – Алекса Якутова.

Сергій Середа
Сергій Середа / Фото Нового каналу

"У нас відбулась синергія з перших хвилин знайомства. А ще зрозумів, що саме цей хлопець зможе знайти спільну мову навіть із найвибагливішим гостем. Підкаже та порадить, яку страву обрати. Зуміє залагодити будь-яку конфліктну ситуацію. І найголовніше, він вміє створити гарний настрій та розташує гостей до себе та закладу. Адже метрдотель – це не просто адміністратор ресторану, а, певною мірою, його обличчя", – прокоментував Алекс Якутов.

До прем’єри реаліті "Пекельна кухня" залишилися лічені дні. Ми впевнені, що цей кулінарний проєкт стане вашим улюбленим!