Листкове тісто чудово поєднується з яблуками. Слойки виходять неймовірні!

Цікаво "Та сама курочка": у магазинах з'явився загадковий бренд – кому він належить

До речі, це відмінний перекус до школи.

Яблука в листковому тісті

Час: 1 година
Порцій: 2

Сезонна випічка / Фото ukr.media

Інгредієнти:

  • 500 грамів листкового бездріжджового тіста;
  • 3 – 4 яблука;
  • 1 яйце;
  • цукор для посипки;
  • кориця – на ваш смак.

Приготування:

  1. Помиті та висушені яблука нарізаємо кільцями. Видаляємо серцевину за допомогою пластикового корка з під пляшки. Отвір має бути середнього розміру, щоб у нього легко можна було протягнути тісто.
  2. Розморожене тісто розкачуємо до товщини в 1 – 1,5 сантиметра та нарізаємо смужками.
  3. Обгортаємо тістом кожне кільце з яблук.
  4. Яблука потрібно змастити жовтком.
  5. Готові яблука посипаємо сумішшю з цукру та кориці.
  6. Ставимо їх у духовку, розігріту до 180 градусів, на 25 хвилин.
  7. Коли яблука будуть готові та трішки охолонуть їх можна притрусити цукровою пудрою.