Листкове тісто чудово поєднується з яблуками. Слойки виходять неймовірні!
Цікаво "Та сама курочка": у магазинах з'явився загадковий бренд – кому він належить
До речі, це відмінний перекус до школи.
Яблука в листковому тісті
Час: 1 година
Порцій: 2
Сезонна випічка / Фото ukr.media
Інгредієнти:
- 500 грамів листкового бездріжджового тіста;
- 3 – 4 яблука;
- 1 яйце;
- цукор для посипки;
- кориця – на ваш смак.
Приготування:
- Помиті та висушені яблука нарізаємо кільцями. Видаляємо серцевину за допомогою пластикового корка з під пляшки. Отвір має бути середнього розміру, щоб у нього легко можна було протягнути тісто.
- Розморожене тісто розкачуємо до товщини в 1 – 1,5 сантиметра та нарізаємо смужками.
- Обгортаємо тістом кожне кільце з яблук.
- Яблука потрібно змастити жовтком.
- Готові яблука посипаємо сумішшю з цукру та кориці.
- Ставимо їх у духовку, розігріту до 180 градусів, на 25 хвилин.
- Коли яблука будуть готові та трішки охолонуть їх можна притрусити цукровою пудрою.