Шампанське та ігристі вина – саме ті напої, з якими кожен із нас зустрічає початок Нового року. Вдосконалити їх смак допоможуть цитрусові, а особливо – грейпфрут, терпкість якого ідеально поєднується зі звичними ігристими напоями.

Актуально Зіркові гості та відомі бренд-шефи: хто став першим учасником нового кулінарного кастинг-шоу

Рецепт шампанського з грейпфрутом від Клопотенка

Час: 10 хвилин

Порцій: 4

Вдосконалюємо новорічний напій / Фото з сайту Євгена Клопотенка

Інгредієнти:

  • 1 пляшка шампанського (або улюбленого ігристого вина);
  • 2 грейпфрути;
  • лід – за бажанням.

Приготування:

  1. Грейпфрути миємо, розрізаємо навпіл та вичавлюємо з них сік.
  2. Розливаємо сік по келихах, він має займати приблизно третину ємності (можна регулювати пропорції відповідно до своїх вподобань).
  3. Доливаємо у келихи шампанське. Прикрашаємо їх кружечками грейпфрута, можна також додати по кубику льоду.

Смачного!