Шампанське та ігристі вина – саме ті напої, з якими кожен із нас зустрічає початок Нового року. Вдосконалити їх смак допоможуть цитрусові, а особливо – грейпфрут, терпкість якого ідеально поєднується зі звичними ігристими напоями.
Актуально Зіркові гості та відомі бренд-шефи: хто став першим учасником нового кулінарного кастинг-шоу
Рецепт шампанського з грейпфрутом від Клопотенка
Час: 10 хвилин
Порцій: 4
Вдосконалюємо новорічний напій / Фото з сайту Євгена Клопотенка
Інгредієнти:
- 1 пляшка шампанського (або улюбленого ігристого вина);
- 2 грейпфрути;
- лід – за бажанням.
Приготування:
- Грейпфрути миємо, розрізаємо навпіл та вичавлюємо з них сік.
- Розливаємо сік по келихах, він має займати приблизно третину ємності (можна регулювати пропорції відповідно до своїх вподобань).
- Доливаємо у келихи шампанське. Прикрашаємо їх кружечками грейпфрута, можна також додати по кубику льоду.
Смачного!