Раз, два – і готово: готуємо ніжну шарлотку з білим наливом

2 серпня 2024, 16:24
Читать новость на русском

Джерело:

Yuliia.senych

Шарлотка – улюблена випічка багатьох українців. Адже вона не лише дуже смачна, а й просто готується.

Достатньо лише почистити яблука та змішати їх з тістом. З цим справиться навіть той, хто не вміє готувати.

Буде смачно Так швидко, що ви й оком не встигнете змигнути: готуємо слойки зі сливами

Шарлотка з білим наливом

  • Час: 1 година 20 хвилин
  • Порцій: 8
Інгредієнти:
– 3 яйця;
– 250 грамів борошна;
– 180 грамів сметани;
– 180 грамів цукру;
– 80 мілілітрів олії;
– 10 грамів розпушувача;
– ванільний цукор до смаку;
– 5 – 7 яблук.

Дивіться, як приготувати цю смачну шарлотку: відео

Приготування:

  1. Яйця збийте з цукром до пишної піни. Влийте олію, додайте сметану і просійте борошно з розпушувачем.
  2. Додайте ванільний цукор, перемішайте і перелийте у форму, змащену олією.
  3. Яблука помийте і наріжте довільними шматочками. Викладіть в тісто і відправте випікатись в розігріту до 180 градусів духовку на 50 – 60 хвилин.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичний медовик з вишнями.