Один з найвідоміших видів яблучного пирога – це шарлотка. Варіацій її приготування є дуже багато, однак ми пропонуємо чи не найпростішу – з яйцями та олією.

Буде смачно Незабутній смак Італії: як приготувати справжнісіньке лімончелло просто у себе вдома

Рецепт яблучного пирога

  • Час: 1 година
  • Порцій: 6

Приготування:

  1. У великій мисці змішайте яйця з цукром і олією. Борошно і розпушувач просійте через сито в іншу миску, а потім поступово додайте до яєчної суміші. Добре перемішайте.
  2. Яблука почистьте і натріть на грубу терку. Посипте корицею, додаємо яблучну масу в тісто й перемішайте.
  3. Розігрійте духовку до 180 градусів. Форму змастіть олією або застеліть пергаментом. Вилийте тісто та випікайте яблучний пиріг 40 – 50 хвилин. Охолоджену випічку можна посипати цукровою пудрою.