Атмосфера романтичного пікніка посеред зими вам буде забезпечена. Ця страва точно всім сподобається.

Буде смачно Краще, ніж м'ясо по-французьки: готуємо хек під шубою

Рецепт шашлику в духовці

  • Час: 4
  • Порцій: 1 година 50 хвилин

Приготування:

  1. Замочіть у воді на 20 хвилин дерев'яні шпажки, щоб вони не згоріли під час приготування шашлику.
  2. Куряче філе помийте, обсушіть і наріжте середніми кубиками. Додайте всі інгредієнти для маринаду, перемішайте і залиште маринуватися на 20 хвилин.
  3. Тим часом почистьте картоплю і наріжте її дрібними кубиками. Викладіть у форму для запікання, посоліть, додайте сушений кріп, олію і перемішайте.
  4. Шматочки м'яса наштрикніть на дерев'яні шпажки й викладіть зверху на бортики форми з картоплею. Запікайте у розігрітій до 180 градусів духовці 1 годину 20 хвилин.