Окраса будь-якого барбекю: готуємо розкішні шашлики з лаваша

18 квітня 2024, 01:01
Читать новость на русском

Джерело:

olga_riabenko_

Якщо вам набридло смажити на мангалі лише м'ясо, спробуйте втілити в життя цей рецепт. Шашлички з лаваша точно сподобаються багатьом.

Не хвилюйтеся, що лаваш згорить. Головне смажити стороною розрізу.

Варто спробувати Користь у кожному шматочку: 5 ідей казкових сніданків із морепродуктами

Шашлики з лаваша

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4
Інгредієнти:
– 2 болгарські перці;
– 1 цибулина;
– 50 грамів петрушки;
– 1 кілограм свинячого фаршу;
– 2 лаваші;
– сіль, перець до смаку.
Друзі вирішили зробити сюрприз і прийшли у гості без попередження? Будьте готові до будь-якої несподіванки разом із ТМ "Водний Світ". Морепродукти бренду не тільки смачні, а й корисні, адже містять вітаміни, мінерали, Омега-3 та рибний білок. Вони обов’язково припадуть до душі навіть затятим гурманам.

Приготування:

  1. Перець та цибулю наріжте кубиком, а петрушку подрібніть.
  2. Змішайте овочі з фаршем, додайте петрушку, посоліть і поперчіть.
  3. Розподіліть м'ясну масу по лавашу та скрутіть у рулетик.
  4. Поріжте рулетик на порційні шматочки.
  5. Нанижіть їх на шампур та смажте на розігрітому вугіллі до готовності.
Сподобався рецепт? Спробуйте ще приготувати смачні картопляні кульки.