Окраса будь-якого барбекю: готуємо розкішні шашлики з лаваша
18 квітня 2024,
01:01
Читать новость на русском
Джерело:
olga_riabenko_Якщо вам набридло смажити на мангалі лише м'ясо, спробуйте втілити в життя цей рецепт. Шашлички з лаваша точно сподобаються багатьом.
Не хвилюйтеся, що лаваш згорить. Головне смажити стороною розрізу.
Варто спробувати Користь у кожному шматочку: 5 ідей казкових сніданків із морепродуктами
Шашлики з лаваша
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 4
– 2 болгарські перці;
– 1 цибулина;
– 50 грамів петрушки;
– 1 кілограм свинячого фаршу;
– 2 лаваші;
– сіль, перець до смаку. Друзі вирішили зробити сюрприз і прийшли у гості без попередження? Будьте готові до будь-якої несподіванки разом із ТМ "Водний Світ". Морепродукти бренду не тільки смачні, а й корисні, адже містять вітаміни, мінерали, Омега-3 та рибний білок. Вони обов’язково припадуть до душі навіть затятим гурманам.
Приготування:
- Перець та цибулю наріжте кубиком, а петрушку подрібніть.
- Змішайте овочі з фаршем, додайте петрушку, посоліть і поперчіть.
- Розподіліть м'ясну масу по лавашу та скрутіть у рулетик.
- Поріжте рулетик на порційні шматочки.
- Нанижіть їх на шампур та смажте на розігрітому вугіллі до готовності.