Пиво надасть м'ясу неповторного смаку та аромату, а також зробить його дуже ніжним. До маринаду також треба додати спеції та трішки цукру.
Варто спробувати Такої смакоти ви ще не куштували: рецепт маринаду для шашлику з ківі
Шашлик на пиві: рецепт приготування
- Час: 4 години
- Порцій: 6
Приготування:
- Помийте м'ясо під проточною водою і наріжте його шматочками.
- Наріжте очищену цибулю кільцями. Покладіть шматочки свинини у каструлю чи пластиковий лоток.
- Додайте цибулю та сухі спеції, але не соліть.
- Накрийте кришкою, залиште м'ясо в сухому маринаді на 1 годину за кімнатної температури.
- Після цього залийте свинину пивом, додайте солі та поставте маринуватися на 2 – 3 години в холодильник, а ще краще – на ніч.
- Коли вугілля готове, нанижіть шашлик на шампури, чергуючи з цибулею.
- Викладіть шашлик на мангал. У процесі смаження періодично перевертайте та поливайте м'ясо маринадом з пляшки. Смажте орієнтовно 20 – 30 хвилин.