Салат з молодої картоплі і малосольних огірків відмінно підійде як доповнення до м'яса з мангала, так і в якості перекусу впродовж дня або на вечерю. Молода картопля, малосольні огірки, ріпчаста цибуля з кропом, оливкова олія і трохи гірчиці – склад цього салату такий же простий, як і сам рецепт.

Читайте Чим снідати влітку: 3 рецепти апетитних страв для гарного початку дня

Рецепт салату з молодою картоплею

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 2

Смачний салат / Фото zlotaproporcja

Приготування:

  • Почніть з варіння картоплі. Для салату найкраще обрати маленькі плоди.
  • Добре вимийте їх і приготуйте в мундирі.
  • У мисці, в якій будете готувати салат, змішайте 3 столові ложки оливкової олії і дві столові ложки гірчиці.
  • Коли картопля охолоне, наріжте її четвертинками, малосольні огірки – дрібно, а ріпчасту цибулю – пір’ям.
  • Подрібніть кріп.
  • Додайте всі інгредієнти в миску, приправте сіллю і перцем, потім добре перемішайте.
  • Дайте інгредієнтам настоятися кілька хвилин. Салат з молодої картоплі і малосольних огірків готовий.

Борщ – це страва, котру куштувати приємно у будь-якому сезоні, приготуйте українську автентичну страву за рецептом 1830 року.