Ця страва може стати справжнім відкриттям літнього сезону. Ці котлетки такі ситні, що вам не повірять, що в них немає ані грама м'яса.
Читайте також Від них не залишиться і крихти: робимо легендарні львівські канапки
Рецепт котлет із кабачків
Час: 1 година
Порцій: 4
Приготування:
- Кабачки чистимо та грубок натираємо. Солимо масу та перемішуємо. Відтискаємо зайву рідину.
- Сир та моркву також натираємо.
- Змішуємо суміш, додаємо яйця, натерту картоплю та часник.
- Додаємо у суміш трави та спеції.
- Додаємо вівсянку та залишаємо масу на 15 хвилин, щоб вона набрякла.
- Формуємо котлети, обвалюємо в борошні та смажимо до золотистого кольору.
- Усі інгредієнти для соусу з'єднуємо та добре перемішуємо.
- Подаємо котлети гарячими разом із соусом.
Смачного!


