Ця страва може стати справжнім відкриттям літнього сезону. Ці котлетки такі ситні, що вам не повірять, що в них немає ані грама м'яса.

Читайте також Від них не залишиться і крихти: робимо легендарні львівські канапки

Рецепт котлет із кабачків

Час: 1 година

Порцій: 4

Приготування:

  1. Кабачки чистимо та грубок натираємо. Солимо масу та перемішуємо. Відтискаємо зайву рідину.
  2. Сир та моркву також натираємо.
  3. Змішуємо суміш, додаємо яйця, натерту картоплю та часник.
  4. Додаємо у суміш трави та спеції.
  5. Додаємо вівсянку та залишаємо масу на 15 хвилин, щоб вона набрякла.
  6. Формуємо котлети, обвалюємо в борошні та смажимо до золотистого кольору.
  7. Усі інгредієнти для соусу з'єднуємо та добре перемішуємо.
  8. Подаємо котлети гарячими разом із соусом.

Смачного!