Не варто викидати часникові стрілки: рецепт на швидку руку

19 червня 2024, 21:47
Читать новость на русском

Джерело:

Smachno.ua

Не поспішайте викидати стрілки часнику. Їх можна використати з користю, приготувавши щось смачненьке. До прикладу, легку та цікаву закуску.

Зі стрілок часнику можна зробити смачні аперитиви. Такі страви ідеально підходять для самостійного споживання або як доповнення до хрустких тостів.

До теми Справжній літній делікатес: приготуйте найніжніші часникові стрілки з грибами

Паста з часникових стрілок

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 2
Інгредієнти:
– 500 грамів часникових стрілок;
– 1 чайна ложка солі;
– 3 столові ложки оливкової олії;
– сік половини лимона;
– кріп до смаку;
– чорний перець до смаку.

Приготування:

  1. У чашу блендера помістіть зелень, оливкову олію та промиті часникові стрілки. Все ретельно перемішайте.
  2. Додайте сіль, лимонний сік та перець до смаку і знову все перемішайте.
  3. Подавайте на грінках чи підсмаженому багеті.
Це така смакота: як приготувати найкращий літній салат.