Попри свою вишуканість, цей десерт не є дуже складним у приготуванні. А з цим рецептом він точно вдасться.

Варто спробувати Секретний інгредієнт, про який ніхто не знає: Ярославський сказав, як робити найсмачніші вергуни

Рецепт шоколадного фондана

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. На водяній бані розтопіть масло з білим шоколадом. Зніміть з вогню, додайте цукор і гарно перемішайте.
  2. Яйце і жовток збийте міксером протягом 2 хвилин. Влийте їх до шоколадної маси. Додайте барвник.
  3. Борошно ретельно змішайте з какао-порошком і всипте в рідку масу.
  4. Форми для випікання змастіть маслом. Вилийте тісто в форми й запікайте при температурі 230 градусів протягом 10 хвилин.
  5. Дістаньте фондани з духовки й дайте охолонути 3 хвилини. Перед подачею посипте цукровою пудрою.