Як спекти сінабони від Ектора Хіменеса-Браво: десерт, від якого пальчики оближеш

25 січня 2024, 20:12
Читать новость на русском

Якщо не знаєте, що приготувати на десерт, Ектор Хіменес-Браво пропонує рецепт особливих булочок. Сінабони – це здоба, від якої ніхто не зможе відмовитися.

Сінабони є популярним десертом, який часто подається у кав'ярнях та кафе. Солодкі булочки відомі своєю надзвичайно м'якою і соковитою консистенцією. Це ідеальне поєднання тіста з корицею та густого крем-сиру.

Цікаво Торт "П'яна вишня" без випічки: швидкий рецепт для незваних гостей

Сінабони від Ектора Хіменеса-Браво

  • Час: 2 години
  • Порцій: 6

Ідеальна опція до чаю / Фото unsplash

Інгредієнти:
для тіста:
– 250 мілілітрів молока;
– 2 яйця кімнатної температури;
– 75 грамів вершкового масла:
– 600 грамів борошна;
– 100 грамів цукру;
– пів чайної ложки солі;
– 7 грамів сухих дріжджів;
для начинки:
– 200 грамів коричневого цукру;
– 3 столові ложки кориці;
– 75 грамів масла;
для глазурі:
– 110 грамів крем-сиру;
– 55 грамів масла;
– 180 грамів цукрової пудри;
– пів чайної ложки ванільного екстракту;
– щіпка солі.

Приготування:

  1. Підігрійте молоко, але не доводьте його до кипіння.
  2. Всипте дріжджі, але не перемішуйте.
  3. У великій мисці з’єднайте решту інгредієнтів для тіста та молоко.
  4. Вимішуйте тісто 10 хвилин.
  5. Збризніть тісто олією та залишіть у теплому місці мінімум на 30 хвилин.
  6. Змішайте коричневий цукор та корицю.
  7. Викладіть тісто на дошку та розкачайте його розміром 45 на 55 сантиметрів.
  8. Змастіть його масло, а зверху притрусіть сумішшю кориці та коричневого цукру.
  9. Скрутіть рулет, а потім наріжте його на 12 булочок.
  10. Деко змастіть маслом.
  11. Викладіть на нього булочки і залиште у теплому місці на 45 хвилин.
  12. Випікайте сінабони у розігрітій до 200 градусів духовці 15 хвилин.
  13. Для приготування глазурі змішайте крем-сир, масло та цукрову пудру, ваніль та сіль до однорідної, повітряної маси.
  14. Дайте сінабонам охолонути і змастіть їх цією масою.

Це просто неймовірна закуска: як приготувати салат зі шпротів та яєць.