Запашна випічка – саме те, що потрібно взимку до ранкової кави чи перекусу на роботу. Ці пиріжки коштують копійки, а їх смак дозволить поринути у найщасливіші спогади дитинства.
Цікаво Освіжаючий рецепт: салат з квашеними огірками для кожного дня
Рецепт пиріжків
- Час: 1,5 години
- Порцій: 4
Приготування:
- Очистіть картоплю та відваріть.
- З готовою картоплі приготуйте пюре.
- Влийте відвар картоплі до пюре та перемішайте.
- До картоплі додайте сіль, цукор та дріжджі.
- Поступово додавайте муку та замісіть еластичне і трохи липке тісто.
- Влийте олію та ще трохи вимісіть тісто.
- Додаємо олію, ще кілька хвилин вимішуємо. На цьому етапі тісто вже не має липнути до рук.
- Залишіть тісто відпочивати в теплі мінімум на 1 годину.
- Очищену цибулю наріжте на кубики та обсмажте на пательні.
- Готове відварене м’ясо подрібніть у м’ясорубці.
- Зваріть рис згідно з інструкцією на упаковці.
- До цибулі викладіть рис, м’ясо та спеції до цибулі та обсмажте кілька хвилин.
- Тісто розділіть на 12 рівних колобків та наповніть начинкою, сформуйте пиріжки.
- Обсмажте їх з обох боків на добре розігрітій сковорідці з олією.
- Після обсмаження викладіть пиріжки на паперові рушники, щоб прибрати олію.
Смачного!