Просто тане у роті: готуємо італійське печиво з цукром

2 серпня 2024, 07:50
Читать новость на русском

Джерело:

domestic fits

В італійського печива – казково ніжний смак. Воно стане чудовим доповненням до вранішньої кави!

Це один з найпростіших рецептів печива: тут усього 4 інгредієнти. Його особливістю є світле пиво.

Не пропустіть Так швидко, що ви й оком не встигнете змигнути: готуємо слойки зі сливами

Цукрове печиво на пиві

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4
Інгредієнти:
– 125 грамів вершкового масла;
– 250 грамів борошна;
– 2 – 3 столові ложки цукру;
– 60 мілілітрів світлого пива.

Приготування:

  1. Холодне масло наріжте або натріть на грубій тертці.
  2. Борошно двічі просійте крізь сито.
  3. Змішайте масло з борошном і розітріть до дрібної крихти.
  4. Додайте до суміші цукор та пиво, швидко замісіть еластичне тісто й покладіть його до холодильника на 1 годину.
  5. Охолоджене тісто розділіть на 10 – 12 кульок. З кожної кульки сформуйте печиво.
  6. Обкачайте печиво в цукрі й викладіть на деко.
  7. Випікайте в духовці 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Що приготувати на зиму: рецепт варення зі слив