Готувати таке повидло зовсім не важко. Обов'язково спробуйте, поки триває сезон.

Буде смачно Лише з 4 інгредієнтів: геніальний рецепт лимонного десерта від Ектора Хіменса-Браво

Сливове повидло

  • Час: 2 години
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Сливи помийте, розріжте навпіл і видаліть кісточки. Наріжте на часточки, викладіть у каструлю і засипте цукром. Додайте лимонну кислоту і перемішайте.
  2. Поставте каструлю на середній вогонь. Помішуючи, нагрійте до закипання. Після цього зменште вогонь до мінімального і варіть 30 хвилин, помішуючи та знімаючи піну.
  3. Перебийте блендером до однорідності. Доведіть до кипіння і на помірному вогні варіть ще 1 – 1,5 години, періодично помішуючи.
  4. Тим часом простерилізуйте банки 2 півлітрові банки. Кришки прокип'ятіть 3 хвилини.
  5. Гаряче повидло розкладіть у простерилізовані банки та герметично закрийте кришками. Залиште до повного охолодження. Зберігайте у темному прохолодному місці.