Бутерброди з такою намазкою готувала ще ваша бабуся: рецепт грибного паштету на зиму

3 листопада 2023, 14:32
Читать новость на русском

Джерело:

przyslij przepis

Осінь – це час, коли природа дарує свою щедрість у вигляді соковитих грибів. Їхні вишукані смаки та аромати вплітаються у страви, які дарують тепло й задоволення на холодну зиму.

Грибний паштет – це не лише чудовий спосіб зберегти смак осені на зиму, а й вишукана домашня страва, яка чарує смакові рецептори та тішить душу. Він прекрасно поєднується з тостами чи може стати начинкою для пиріжків.

Цікаво Один інгредієнт – безліч рецептів: як приготувати ароматні осінні супи з фрикадельками

Рецепт грибного паштету

  • Час: 1 година
  • Порцій: 4
Інгредієнти:
– 1,5 кілограма лісових грибів;
– пів кілограма моркви;
– пів кілограма цибулі;
– сіль, перець до смаку;
– олія для тушкування.

Приготування:

  • Ретельно промийте та переберіть гриби.
  • Відваріть гриби і пропустіть їх через комбайн.
  • Моркву слід натерти на буряковій тертці, цибулю нарізати товстими кубиками, тушкувати на олії близько 10 хвилин.
  • В іншій сковороді тушкувати мелені гриби приблизно 10 хвилин Додати моркву, цибулю, томатну пасту до грибів.
  • Приправте сіллю і перцем до смаку.
  • Розкладіть по стерилізованих банках.
  • Поставте банки з паштетом стерилізуватися у каструлю з водою на 30 хвилин.

Як зберегти гриби на зиму: цікавий метод.