Кукурудза з сиром – нереально смачний рецепт перекусу чи гарячої закуски. В чому її секрет? Мабуть, у поєднанні простих, але таких улюблених інгредієнтів, як консервована кукурудза та твердий сир.

Читайте також Український бренд яловичини Skott Smeat презентували на найвпливовішій виставці світу

Спробуйте приготувати такий варіант закуски вдома та здивуйте рідних хоч і простою стравою, але такою апетитною. Особливо дякуватимуть за смаколик найменші.

Рецепт консервованої кукурудзи з сиром

  • Час: 10 хвилин
  • Порції: 2

Приготування:

  • ️Масло розтоплюємо на сковорідці або в сотейнику. Додаємо консервовану кукурудзу попередньо проціджену, солимо, додаємо спеції, прогріваємо разом декілька хвилин.
  • ️Додаємо плавлений сир типу янтар, чекаємо розтоплення. Додаємо звичайний натертий сир і прогріваємо ще хвилинку.
  • Подаємо в порційному посуді обов'язково гарячою.

Смачного!