Лише один раз приготувавши цю страву ви увійдете до кола її численних палких шанувальників. Вона навіть може претендувати на те, аби стати однією з ваших кулінарних "фішок".
Не пропустіть Найкращий рецепт улюбленої страви: готуємо фантастичну окрошку
Куряче філе у листковому тісті
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 4
Приготування:
- Курку помийте, обсушіть, почистіть від плівок і наріжте на дрібніші шматочки.
- На сковороді з оливковою олією обсмажте м’ясо, часник і шпинат.
- Додайте подрібнену фету та нарізані в’ялені помідори та ретельно перемішайте.
- Розділіть листкове тісто на менші частини та на кожну з них покладіть частину начинки.
- Загорніть його в косу або будь-яку іншу форму.
- Готові закуски помістіть в духовку і випікайте близько 20 хвилин при 180 градусах.