Лисички – яскраві та ароматні лісові гриби, які ми так любимо. З них можна приготувати безліч страв. Вони додають до них особливого аромату.

Читайте також Ідеальне осіннє меню: перші страви, які ви точно захочете повторити

Подавайте їх разом із картоплею, гречкою чи макаронами. Проте найсмачніше буде зі шматочком м'яса.

Рецепт лисичок у сметані

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 2

Приготування:

  • Очищаємо, миємо лисички, великі гриби ріжемо на частини, маленькі залишаємо як є.
  • Відварюємо лисички в підсоленій воді 10 хвилин після початку кипіння.
  • Нарізаємо дрібно цибулю.
  • Обсмажуємо на середньому вогні цибулю до прозорості. Цибуля не повинна стати золотистою.
  • Додаємо лисички і обсмажуємо все 10 хвилин.
  • Додаємо сметану.
  • Перемішуємо, зменшуємо вогонь до середнього і тушкуємо під кришкою 5 хвилин.
  • Додаємо нарізану зелень і вимикаємо вогонь.

Смачного!