Лисички – яскраві та ароматні лісові гриби, які ми так любимо. З них можна приготувати безліч страв. Вони додають до них особливого аромату.
Читайте також Ідеальне осіннє меню: перші страви, які ви точно захочете повторити
Подавайте їх разом із картоплею, гречкою чи макаронами. Проте найсмачніше буде зі шматочком м'яса.
Рецепт лисичок у сметані
- Час: 30 хвилин
- Порції: 2
Приготування:
- Очищаємо, миємо лисички, великі гриби ріжемо на частини, маленькі залишаємо як є.
- Відварюємо лисички в підсоленій воді 10 хвилин після початку кипіння.
- Нарізаємо дрібно цибулю.
- Обсмажуємо на середньому вогні цибулю до прозорості. Цибуля не повинна стати золотистою.
- Додаємо лисички і обсмажуємо все 10 хвилин.
- Додаємо сметану.
- Перемішуємо, зменшуємо вогонь до середнього і тушкуємо під кришкою 5 хвилин.
- Додаємо нарізану зелень і вимикаємо вогонь.
Смачного!