Цьому салату слід дати трішки "постояти" і просочитися соусом. Саме тоді можна відчути, як розкриваються всі його "нотки" і наскільки він смачний. Ця закуска одночасно ніжний та яскравий смак.

Цікаво Смачний перекус за лічені хвилини: топ-4 рецепти з намазками із морепродуктів

Рецепт салату з капусти та картоплі

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Овочі ретельно промийте.
  2. Капусту дрібно нашаткуйте.
  3. В окремій ємкості з’єднайте рослинну олію, оцет і сіль.
  4. Вилийте цю заправку до капусти і залиште її мінімум на 30 хвилин маринуватися.
  5. Цибулю наріжте півкільцями, а потім обсмажте на олії до вираженої рум’яності.
  6. Вкінці смаження всипте до неї пропущений через прес часник.
  7. Картоплі відваріть у мундирі, дайте охолонути та наріжте великими кубиками. Через 30 хвилин, коли капуста промаринується, додайте до неї нарізану картоплю.
  8. Також всипте у миску з капустою смажену цибулю з часником та нарізані тонкими кружечками мариновані огірки.
  9. Для соусу в олію влийте холодне молоко і пробийте блендером близько 10 секунд. Маса одразу стане білою та густою. Після цього додайте гірчицю, сіль, перець і ароматні трави. Знову пробивайте блендером ще 10 секунд.
  10. Влийте соус до салату та всипте посічену петрушку. Все ретельно знову перемішайте.