Укр Рус
18 лютого, 22:32
1

Універсальна закуска з редиски: може бути як салат або ж бюджетна намазка на хліб

Джерело:

Beszamel

З наближенням весни на прилавках магазинів починає з'являтися смачна та хрустка редиска. Її можна додати у безліч страв, а перш за все – у салат.

Салат з редиски чудово підійде як доповнення до других страв, так і як самостійний сніданок з хлібом. Це чудовий інгредієнт, який потрібно обов'язково використати.

Цікаво Не тільки зі сметаною чи помідорами: який соус подати до голубців – добірка рецептів

Салат з редиски

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 4
Інгредієнти:
– 2 пучки редиски;
– 1 пучок зеленої цибулі;
– 3 яйця;
– 2 плавлених сирки;
– сіль, перець до смаку.

Приготування:

  1. Варені яйця, редис та сирок слід натерти на крупній тертці.
  2. Цибулю і цибулю дрібно наріжте.
  3. Змішайте всі інгредієнти, приправте і знову перемішайте.
  4. Прикрасьте скибочками редьки та посипте подрібненою цибулею.

Як обрати смачну редиску для салату

Вибирайте редиску зі свіжим стеблом та без ознак в'ялості чи м'якості. З яскраво-червоним або рожевим відтінком, яка матиме рівномірний колір без плям.

Оберіть редиску середнього розміру, оскільки великі головки можуть бути без смаку солодкими, а занадто маленькі можуть бути менш соковитими.

Точно пригодиться: як приготувати запашне картопляне пюре.