Оберіть улюблений гарнір або салат, додайте рибну консервацію і про обід чи вечерю можна не турбуватися. В критичному випадку буде досить звичайного хліба!

Цікаво Ідеальний для літніх посиденьок: готуємо повітряно-ніжний кокосовий пиріг

Риба в томатному соусі

  • Час: 60 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Рибу відваріть, промийте, більші шматки наріжте дольками, посоліть та відставте на деякий час.
  2. Обваляйте в борошні та обсмажте на олії з двох сторін до золотистого кольору.
  3. Розкладіть по банках.
  4. Цибулю наріжте скибочками та обсмажте до рум’яного кольору. Розкладіть однакову кількість риби по банках.
  5. З’єднайте лавровий лист, запашний перець, томатну пасту, гострий кетчуп, сіль, цукор, оцет і воду, доведіть до кипіння. Приправте сіллю до смаку.
  6. Гарячим соусом залийте рибу в банках і щільно закрийте. Поставте догори дном в прохолодне місце для охолодження.