Яблучний тарт – це поєднання легкої, хрусткої основи і ароматних яблук, що тануть у роті. Це неперевершений десерт для будь-якого смаку та випадку.

Не пропустіть Осіння страва за 45 хвилин: готуємо курячі гомілки з гарбузом та фетою

Рецепт яблучного тарта

  • Час: 1 година
  • Порцій: 8

Приготування:

  • Наріжте холодне вершкове масло кубиками і покладіть у кухонний комбайн.
  • До масла додати борошно, 100 грамів цукру, яйця і вершки.
  • Подрібніть до розсипчастого стану.
  • Якщо немає комбайна, зробіть це все руками.
  • Викладіть заготовку на стіл і замісіть гладке тісто.
  • Загорніть його у харчову плівку та поставте в холодильник на 30 хвилин.
  • Яблука очистіть від шкірки і наріжте на скибочки.
  • Збризніть лимонним соком і перемішайте.
  • Додайте корицю і 100 грамів цукру.
  • Відріжте 1/4 тіста та розкатайте.
  • Викладіть тісто на деко, а нього помістіть яблука.
  • Використовуйте тісто, що залишилося, щоб створити шаховий візерунок поверх тіста.
  • Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 50 хвилин.