Яблучний тарт – це поєднання легкої, хрусткої основи і ароматних яблук, що тануть у роті. Це неперевершений десерт для будь-якого смаку та випадку.
Не пропустіть Осіння страва за 45 хвилин: готуємо курячі гомілки з гарбузом та фетою
Рецепт яблучного тарта
- Час: 1 година
- Порцій: 8
Приготування:
- Наріжте холодне вершкове масло кубиками і покладіть у кухонний комбайн.
- До масла додати борошно, 100 грамів цукру, яйця і вершки.
- Подрібніть до розсипчастого стану.
- Якщо немає комбайна, зробіть це все руками.
- Викладіть заготовку на стіл і замісіть гладке тісто.
- Загорніть його у харчову плівку та поставте в холодильник на 30 хвилин.
- Яблука очистіть від шкірки і наріжте на скибочки.
- Збризніть лимонним соком і перемішайте.
- Додайте корицю і 100 грамів цукру.
- Відріжте 1/4 тіста та розкатайте.
- Викладіть тісто на деко, а нього помістіть яблука.
- Використовуйте тісто, що залишилося, щоб створити шаховий візерунок поверх тіста.
- Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 50 хвилин.