За словами шеф-кухаря, в юності принци обожнювали макарони-ріжки середнього розміру. Вони обов'язково повинні бути відварені до стану аль-денте, щоб вони не розм'якли до того моменту, як їх заллють сирним соусом.

Читайте також Як організувати ідеальний пікнік: рецепти з курятини на будь-який смак

Щодо приготування курки, Даррен Макгрейді стверджував, що головним секретом є інгредієнти: курячі стегна та сіль.

Все, що вам потрібно для ідеального смаженого курчати, — це курячі стегна, приправлені сіллю. Неймовірно проста страва,
— каже кухар.

Рецепт макаронів з сиром та куркою

  • Час: 80 хвилин
  • Порції: 2

Інгредієнти:
– 1 склянка макаронів;
– 1 склянка сиру чедер (плюс 1/2 склянки для посипання);
– 1/2 склянки сиру пармезан;
– 1/2 сиру моцарелла (необов'язково);
– 2 столові ложки вершкового масла;
– 2 столові ложки борошна;
– 3/4 склянки молока;
– 3/4 склянки жирних вершків;
– сіль і чорний мелений перець.

Приготування:

  • Розігріваємо духовку до 220 градусів.
  • Посипаємо курку сіллю і викладаємо на решітку або деко. Запікаємо в духовці 30 – 45 хвилин, поки шкірка не стане золотистою і хрусткою, а м'ясо не приготується.
  • У великій сковорідці розтоплюємо вершкове масло і додаємо борошно. Вливаємо вершки та молоко, готуємо на слабкому вогні, поки соус не загусне.
  • Додаємо пармезан і чедер. Приправляємо сіллю і перцем. Додаємо відварені до стану аль-денте макарони, перемішуємо.
  • Викладаємо соус з макаронами у форму для запікання, посипаємо чедером і запікаємо близько 20 хвилин.

Смачного!