Ще одним ароматним інгредієнтом є болгарський перець. Ця страва здивує вас своїм смаком.

Варто спробувати Котлети "Виручайка": готуємо з м'яса та картоплі

Шніцелі у вершковому соусі

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. М'ясо помийте, обсушіть паперовими рушниками, поріжте тонкими скибочками та відбийте з обох боків. Додайте солі та перцю. Розігрійте пательню з олією та обсмажте стейки по 2 – 3 хвилини з кожної сторони.
  2. Болгарський перець почистьте, помийте і наріжте кубиками чи соломкою. Часник теж очистьте і подрібніть. Обсмажте перець з часником в олії, яка залишилась після м'яса. Викладіть зверху на шніцелі.
  3. У пательню влийте воду чи бульйон, вершки, вкиньте подрібнені помідори, посоліть, поперчіть, перемішайте і тушкуйте на маленькому вогні 10 – 15 хвилин. Готовим соусом полийте шніцелі з овочами.