Брауні – це той десерт, який ніколи не набридає. Додайте до нього улюблене морозиво, і перерва стане незабутньою. А щоб не витрачати багато зусиль, 24 Канал пропонує скористатися рецептом Sweet As Honey.
До речі Свято буде незабутнім: найлегший рецепт пляцка "Рушта", який вважають символом Різдва
Як приготувати брауні без цукру та борошна?
- Час: 10 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 2 банана;
– 2 яйця;
– 33 грамів какао-порошку;
– 1 чайна ложка розпушувача;
– 60 грамів темного шоколаду.
Легко і неймовірно смачно / Скриншот з відео
Приготування:
- Розігрійте духовку до 170 градусів та підготуйте форму.
- У чашу блендера покладіть банани, яйця, какао та розпушувач, після чого збийте все до гладкої, рівномірної консистенції.
- Перелийте тісто у форму й запікайте приблизно 25 хвилин, доки шпажка в центрі не залишатиметься сухою.
- Щойно дістанете гарячий корж, викладіть зверху шматочки темного шоколаду – вони швидко розтануть.
- Розмажте шоколад по поверхні та дайте десерту повністю охолонути.
Зверніть увагу!
У приготуванні брауні головне – не перетримати десерт у духовці. Серединка повинна залишитися вогкою та повітряною, саме це подарує найбільше насолоди, радить The Cooking Foodie.
Тому наприкінці часу випікання треба бути пильним та не пропустити момент. До речі, брауні з шоколадом смакує дуже добре, але якщо ви не проти дозволити собі трішки цукру, то з морозивом десерт буде просто незрівнянним.
Що ще солоденького приготувати?
Ніжний торт "Пташине молоко" отримує дуже багато схвальних відгуків та завойовує популярність.
А ще вам сподобається Креп Сюзет – французькі млинці, які підкорили цілий світ.



