Із рецептом упорається навіть дитина. До речі, чудова нагода долучити малечу до кулінарного мистецтва.
Читайте також Як повернутися у форму після свят: ТОП-5 порад
Готовий рулет зберігайте в холодильнику.
Рецепт шоколадного рулету з родзинками і арахісом
- Час: 45 хвилин
- Порції: 6 – 8
Шоколадний рулет без випікання / Фото Здоровий і смачний
Приготування:
- З'єднайте в сковорідці 300 грамів згущеного молока та какао. Перемішайте до однорідної консистенції й поставте на повільний вогонь.
- Постійно помішючи, доведіть масу до перших бульбашок і додайте вершкове масло. Перемішайте й додайте темні родзинки та арахіс.
- Перемішуйте масу, доки вона не стане однорідною.
- Перекладіть її на харчовий пергамент і розрівняйте.
- У чистій сковорідці змішайте 300 грамів згущеного молока, додайте шматочки білого шоколаду й перемішайте.
- Коли маса завариться, додайте світлі родзинки та цукати. Ретельно вимішайте масу.
- Готову шоколадну масу викладіть на першу (з какао). Накрийте харчовою плівкою й розкачайте.
- Зніміть плівку та сформуйте все в рулет. Розтягніть його по довжині, щоб вон став схожий на ковбаску.
- Відправте рулет на 30 хвилин до холодильника.
- Охолоджений рулет звільніть від пергамента й наріжте довільним чином.
Смачного!
Відеорецепт приготування шоколадного рулету з родзинками та арахісом: