Він дуже смачний і просто готується. Окрім цього, вам будуть потрібні лише найпростіші інгредієнти.

Варто спробувати Від м'яса не відрізнити: готуємо кабачки за турецьким рецептом

Традиційний швабський пиріг з цибулею

  • Час: 1 година 30 хвилин
  • Порцій: 6

Дивіться, як приготувати швабський пиріг: відео

Приготування:

  1. Холодне вершкове масло перетріть з борошном в крихту і додайте яйце. Всипте дрібку солі, влийте крижану воду і замісіть тісто. Обмотайте його харчовою плівкою і залиште в холодильнику на 20 – 30 хвилин.
  2. Для начинки цибулю підсмажте до золотистої скоринки на маслі. Додайте бекон, посоліть та поперчіть до смаку.
  3. Для заливки яйця змішайте зі сметаною і спеціями. З'єднайте охолоджену начинку із заливкою.
  4. Тісто розкачайте в пласт середньої товщини. Перекладіть у форму, змащену олією, і викладіть начинку. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.