Гадаємо, у кожного в запасі знайдеться пара баночок тушонки – яловичої, курячої чи свинячої. Звичайно, найпростіше з'їсти її з хлібом, але з макаронами буде й смачніше, і ситніше.

Читайте також Що можна взяти з собою в дорогу: актуальні продукти

Рецепт макаронів із тушонкою

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 4 – 6

Приготування:

  1. Налийте до середньої каструлі води, додайте солі на свій смак і доведіть до кипіння.
  1. Коли вода закипить, варіть макарони 10 – 13 хвилин.
  1. Відкиньте їх на сито й поверніть до каструлі.
  1. Додайте тушонку, як слід усе перемішайте й розкладіть по порційних тарілках.
  1. Притрусіть макарони тертим сиром і подавайте до столу.

Смачного!