Гадаємо, у кожного в запасі знайдеться пара баночок тушонки – яловичої, курячої чи свинячої. Звичайно, найпростіше з'їсти її з хлібом, але з макаронами буде й смачніше, і ситніше.
Читайте також Що можна взяти з собою в дорогу: актуальні продукти
Рецепт макаронів із тушонкою
- Час: 20 хвилин
- Порції: 4 – 6
Приготування:
- Налийте до середньої каструлі води, додайте солі на свій смак і доведіть до кипіння.
- Коли вода закипить, варіть макарони 10 – 13 хвилин.
- Відкиньте їх на сито й поверніть до каструлі.
- Додайте тушонку, як слід усе перемішайте й розкладіть по порційних тарілках.
- Притрусіть макарони тертим сиром і подавайте до столу.
Смачного!