Секретним інгредієнтом є ківі. Тому м'ясо матиме апетитні фруктові нотки.
Буде смачно Автентичний рецепт найсмачнішого м'яса: як приготувати ідеальний шашлик з баранини
Шашлик зі свинини за 30 хвилин
- Час: 30 хвилин + 30 хвилин на маринування
- Порцій: 4
Приготування:
- Свинину помийте, обсушіть і наріжте середніми кубиками. Ківі почистьте й дрібно наріжте.
- З'єднайте м'ясо, ківі, сіль та спеції. Перемішайте та поставте у холодильник на 30 хвилин.
- Цибулю очистьте й наріжте кільцями завширшки 5 міліметрів. Помідори помийте, обсушіть і наріжте кружальцями завширшки 1 сантиметр.
- Нанизуйте на шампури по черзі свинину, цибулю і помідори. Смажте на гарячому вугіллі, періодично перевертаючи, 20 – 30 хвилин.