Якщо різко захотілось на природу: як замаринувати шашлик всього за 30 хвилин

31 травня 2024, 14:59
Читать новость на русском

Джерело:

Shuba

Щоб приготувати м'який та смачний шашлик, не обов'язково маринувати його годинами. Просто скористайтеся цим елементарним рецептом.

Секретним інгредієнтом є ківі. Тому м'ясо матиме апетитні фруктові нотки.

Буде смачно Автентичний рецепт найсмачнішого м'яса: як приготувати ідеальний шашлик з баранини

Шашлик зі свинини за 30 хвилин

  • Час: 30 хвилин + 30 хвилин на маринування
  • Порцій: 4
Інгредієнти:
– 1 кілограм свинячого ошийка;
– 2 цибулини;
– 2 ківі;
– 2 томати;
– сіль, перець, суміш спецій до смаку.

Приготування:

  1. Свинину помийте, обсушіть і наріжте середніми кубиками. Ківі почистьте й дрібно наріжте.
  2. З'єднайте м'ясо, ківі, сіль та спеції. Перемішайте та поставте у холодильник на 30 хвилин.
  3. Цибулю очистьте й наріжте кільцями завширшки 5 міліметрів. Помідори помийте, обсушіть і наріжте кружальцями завширшки 1 сантиметр.
  4. Нанизуйте на шампури по черзі свинину, цибулю і помідори. Смажте на гарячому вугіллі, періодично перевертаючи, 20 – 30 хвилин.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати смачний домашній кетчуп до шашлику.