Як приготувати сирну паску: домашній рецепт

15 квітня 2021, 12:35
Читать новость на русском

Ми підготували для вас рецепт смачної паски з домашнього сиру з глазур'ю, яку ви можете приготувати на Великдень. Така випічка сподобається усім.

Паску готують з додаванням домашнього сиру, яєць та вершкового масла. До тіста можна додати цедру лимона або апельсина, родзинки, чорнослив. Для прикрашання використовують помадку, глазур, яку легко приготувати, а також цукати, безе, сухофрукти.

Читайте також Рецепт найсмачнішої бабусиної паски: пухка, в міру солодка та ароматна випічка

Сирна паска

Інгредієнти:
– 4 яйця;
– 500 грамів домашнього сиру;
– 150 грамів цукру;
– 15 грамів ванільного цукру;
– 100 грамів вершкового масла 82%;
– 2 столові ложки сметани 15-20%;
– 2 столові ложки борошна.Інгредієнти для глазурі:
– цукати;
– 50 грамів цукрової пудри;
– ванільний цукор;
– 2-3 чайні ложки лимонного соку.
  1. У мисці перетріть через сито сир, додайте вершкове масло, сметану, цукор, ванільний цукор, борошно.
  2. Відділіть жовтки від білків. Окремо збийте білки з цукром, окремо жовтки, додайте у сир, збийте блендером до однорідної консистенції.
  3. Розігрійте духовку до температури 160 градусів. Форму змастіть вершковим маслом, борошном, викладіть тісто, відправте запікатись протягом 1-1,5 години.
  4. Для приготування глазурі помийте лимон, вичавіть сік.
  5. У мисці з'єднайте цукрову пудру з лимонним соком, додайте ванільний цукор, перемішайте до однорідної консистенції.
  6. Викладіть готову паску на тарілку, змастіть глазур'ю, задекоруйте цукатами. Смачного!