Сирне суфле з куркою, запечене у духовці можна подавати як основну страву або як гарнір. Соковите дієтичне куряче м'ясо у поєднанні з вершковим маслом та сиром – тане у роті.

Читайте також Рецепт тіста для самси: домашня випічка з курячою начинкою

Рецепт суфле

  1. Куряче філе ретельно помийте, наріжте кубиками обсмажте на пательні.
  2. Цибулю почистіть, наріжте кубиками, обсмажте до золотої скоринки на пательні з олією.
  3. Твердий сир натріть на грубій тертці.
  4. Ретельно просійте борошно через сито, щоб не було грудочок.
  5. У мисці змішайте борошно з цукром, додайте розпушувач, яйця, молоко, дрібку солі, перець, ретельно збийте до однорідної консистенції. Далі – додайте домашній сир, тертий сир, м'ясо, цибулю, вершкове масло, ретельно перемішайте.
  6. Розігрійте духовку до температури 175 градусів, форми 30х20 сантиметрів змастіть вершковим маслом, вилийте у форми, відправте запікатись протягом 30-40 хвилин до готовності.
  7. Дістаньте з духовки. Смачного!