Десерт за цим рецептом виходить в міру солодким. Окрім печива, ви можете використовувати для подачі улюблені фрукти.
Буде смачно Як приготувати ідеальний яловичий стейк: секрети, про які ви не знали
Чізкейк з Орео без випікання
- Час: 1 година 30 хвилин
- Порцій: 1
Прикрасьте сирник печивом на свій смак / Фото Unsplash
Приготування:
- Подрібніть печиво для коржа у блендері. Додайте розтоплене вершкове масло, дрібку солі та перемішайте. Розкладіть масу з печива по дну 21-сантиметрової форми та розрівняйте.
- Збийте жирні вершки до стійкості. Додайте сир, цукор, ванільний цукор і перемішайте міксером на середній швидкості. Розламайте білий шоколад і розтопіть його на пару або в мікрохвильовій печі.
- У сирну масу влийте теплий шоколад і перемішайте міксером на середній швидкості, поки інгредієнти не з'єднаються. Додайте розведений желатин та перемішайте міксером. Після цього покладіть у сирну масу нарізані четвертинки печива Oрео і знову перемішайте.
- Розрівняйте сирну масу в формі. Поставте сирник у холодильник мінімум на 6 годин.
- Налийте молоко в каструлю, додайте столову ложку какао і, перемішуючи, доведіть до кипіння. Зніміть з вогню і додайте шоколад, розмішайте, поки він не розтане. Якщо начинка дуже густа, додайте 1 – 2 столові ложки кип'яченого гарячого молока і добре перемішайте.
- Готову глазур вилийте на сирник та розрівняйте. Прикрасьте збитими вершками та половинками печива Орео.