Для такого сирника вам потрібні лише найпростіші інгредієнти. Обов'язково спробуйте втілити в життя цей простий рецепт.

Буде смачно Легендарний сливовий пиріг з газети The New York Times: елементарний рецепт

Сирник без яєць

  • Час: 50 хвилин
  • Порцій: 8

Приготування:

  1. Родзинки та курагу промийте гарячою водою та просушіть. Курагу наріжте.
  2. Перемішайте у мисці до однорідності кисломолочний сир, цукор, дрібку солі, борошно і розпушувач. Всипте курагу і родзинки. Знову перемішайте.
  3. Форму для випікання змажте маслом та викладіть сирну масу. Випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30 – 35 хвилин до золотавості.
  4. Дайте повністю вистигнути у формі, а потім переверніть на тарілку для подачі.