Найкращий домашній десерт: перевірений рецепт ніжного сирника з консервованими персиками

15 грудня 2023, 10:56
Читать новость на русском

Джерело:

Shuba

Приготуйте на Новий рік смачний сирник з консервованими персиками. Цей ніжний та ароматний десерт поверне вас у тепле літо.

Ніжна сирна маса та солодка хрумка скоринка чудово поєднується з яскравим смаком консервованих персиків. Приготуйте цей сирник, щоб почастувати гостей – ви не пошкодуєте!

Варто спробувати Як приготувати ідеальний яловичий стейк: секрети, про які ви не знали

Рецепт сирника з консервованими персиками

  • Час: 1 година 25 хвилин
  • Порцій: 6

Інгредієнти:
– 250 грамів пшеничного борошна;
– 1 яйце;
– 120 грамів вершкового масла 73%;
– 150 грамів цукру;
– 20 грамів олії.

Що потрібно для начинки:
– 500 грамів консервованих персиків;
– 500 грамів кисломолочного сиру;
– 60 грамів масла 73%;
– 60 грамів цукру;
– 3 яйця;
– 12 грамів розпушувача;
– 10 грамів ванільного цукру;
– 40 грамів манної крупи;
– 50 грамів волоських горіхів.

Приготування:

  1. Просійте в миску пшеничне борошно. Додайте до нього нарізане кубиками масло, цукор і яйце. Замісіть гладке однорідне тісто і покладіть його в холодильник на 30 хвилин.
  2. Відкиньте консервовані персики на сито. Кисломолочний сир розітріть із жовтками, маслом, цукром, ваніліном, розпушувачем і манною крупою. Своєю чергою, білки збийте до крутої піни, після чого обережно введіть у сирну масу та перемішайте. 
  3. Розкачайте тісто і застеліть ним змащену олією форму. Сформуйте бортики.
  4. Викладіть на тісто сирну масу та половинки персиків шкірочкою догори. Посипте подрібненими горішками.
  5. Випікайте 45 хвилин за температури 180 градусів до золотистої скоринки.

Сподобався рецепт? Спробуйте приготувати медовик – це дуже просто та швидко.