Ніжна сирна маса та солодка хрумка скоринка чудово поєднується з яскравим смаком консервованих персиків. Приготуйте цей сирник, щоб почастувати гостей – ви не пошкодуєте!

Варто спробувати Як приготувати ідеальний яловичий стейк: секрети, про які ви не знали

Рецепт сирника з консервованими персиками

  • Час: 1 година 25 хвилин
  • Порцій: 6

Приготування:

  1. Просійте в миску пшеничне борошно. Додайте до нього нарізане кубиками масло, цукор і яйце. Замісіть гладке однорідне тісто і покладіть його в холодильник на 30 хвилин.
  2. Відкиньте консервовані персики на сито. Кисломолочний сир розітріть із жовтками, маслом, цукром, ваніліном, розпушувачем і манною крупою. Своєю чергою, білки збийте до крутої піни, після чого обережно введіть у сирну масу та перемішайте.
  3. Розкачайте тісто і застеліть ним змащену олією форму. Сформуйте бортики.
  4. Викладіть на тісто сирну масу та половинки персиків шкірочкою догори. Посипте подрібненими горішками.
  5. Випікайте 45 хвилин за температури 180 градусів до золотистої скоринки.