Джерело: інстаграм Вови Троцького
Улюбленець глядачів кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Володимир Троцький поділився із читачами своїм фірмовим рецептом приготування домашніх сирників.
Читайте також Цибулевий суп, що знімає похмілля: рецепт Володимира Ярославського
Хоч Володимир Троцький і не продовжив свою кулінарну стежку в ролі шеф-кухаря після "Мастер Шеф", проте його рецепти завжди популярні серед шанувальників та кулінарів.
Як приготувати сирники вдома
- Домашній сир перебийте блендером разом із цукром, сіллю та яйцем до однорідної маси.
- Ретельно просійте борошно, щоб не було грудочок. Додавайте до сирної маси борошно по одній столовій ложці. Якщо тісто буде липнути – додайте ще борошна.
- Всипте до тіста на сирники ванільного цукру, перемішайте та сформуйте з нього кульки – близько 10 штук.
- Посипте стіл або дошку борошном та сформуйте сирники.
Я обсмажую сирники на вершковому маслі та на олії – це мій основний секрет у приготуванні сирників, – зазначив учасник "Мастер Шеф" Володимир Троцький.
- Обсмажте сирники на сковорідці з обох сторін до золотистої скоринки. Після першого перевертання сирників обов'язково накрийте їх кришкою. Смачного!