Яна Балог поділилась з шанувальниками рецептом сирників з полуницею з соусом "Лимонний англез" і солодкою крихтою "Кавовий крамбл". Ми впевнені, що такий десерт сподобається не тільки презентацією, а й неперевершеним і вишуканим смаком.

Читайте також Смачні сирники: простий рецепт від Євгена Клопотенка

Рецепт сирників

  1. Для приготування сирників ретельно просійте борошно через сито, щоб не було грудочок.
  2. Окремо пропустіть домашній сир через сито, щоб не було грудочок.
  3. У мисці з'єднайте борошно, домашній сир, додайте яйця, цукор, перемішайте. Замісіть тісто, сформуйте сирники.
  4. На гарячій пательні з олією обсмажте сирники.

Як приготувати соус "Лимонний англез"

  1. У мисці змішайте жовтки з цукром.
  2. У каструлі розігрійте вершки з ванільним цукром, доведіть до кипіння.
  3. Влийте вершки у жовтки, помішуючи вінчиком, додайте цедру та знову поставте на вогонь, перемішайте, варіть до загустіння. Зніміть з плити. За бажанням додайте сік лимона, перемішайте до однорідної консистенції.

Як приготувати "Кавовий крамбл"

  1. У мисці змішайте цукор з вершковим маслом, додайте борошно, каву, перемішайте до утворення крихти.
  2. Викладіть у форму та відправте запікатись у духовку на 15 хвилин при температурі 170 градусів.
  3. Полуницю помийте, почистіть, наріжте кубиками, декілька розріжте навпіл для декору.
  4. Викладіть на тарілку крамбл, зверху – сирники, задекоруйте полуницею та соусом. Смачного!