Сирний супчик з грибочками та курячим стегном – ситна та просто у приготуванні страва, яка сподобається кожному.

Читайте також Котлети з грибами чи фрикадельки з овочами: страви з курячого фаршу, які посмакують кожному

Ніжна текстура страви, зі шматочками курятини та грибами підійде як до буденного столу, так і до сімейного застілля. Подавайте з хрумкими грінками, так буде ще смачніше.

Рецепт сирного супу з грибами та курятиною

  • Час: 80 хвилин

Приготування:

  • Відправляємо в каструльку курячі стегна, доводимо до кипіння та замінюємо воду.
  • Робимо легку засмажку з нарізаної кубиками цибулі, моркви, додаємо спеції.
  • Нарізаємо печериці довільними шматочками, обсмажуємо з овочами до готовності.
  • Дістаємо готові стегна та відділяємо від кістки. Додаємо до бульйону нарізану кубиками картоплю та повертаємо м'ясо.
  • Варимо страву до готовності картоплі та додаємо засмажку.
  • Додаємо натертий плавлений сир, або рідкий, добре перемішуємо. Доводимо до кипіння та відставляємо з вогню.
  • За бажанням додаємо дрібно нарізану зелень.

Смачного!