Курячі серця в сметанковому соусі подавайте до столу з ніжним картопляним пюре, гречкою або тушкованими овочами.
Читайте також Гарбуз та курка – ідеальне комбо: 3 страви, за які ви полюбите осінь
Сердечка в сметанковому соусі
- Час: 30 хвилин
- Порції: 4
Тушковані курячі сердечка в сметані / Фото зі сторінки Лізи Глінської
Приготування:
- Ретельно помийте та почистіть сердечка, зріжте зайвий жир та розріжте їх навпіл. Знову промийте проточною водою.
- Цибулю наріжте півкільцями.
- Розігрійте сковорідку з олією та обсмажте на ній серця та цибулю.
- Додайте спецій та перемішайте.
- Обсмажуйте страву при високій температурі, доки цибуля не пустить сік.
- Накрийте сковорідку кришкою та тушкуйте страву ще 20 хвилин.
- У глибокому посуді змішайте воду зі сметаною, додайте борошна та перемішайте, щоб не було грудочок.
- Додайте сметанковий соус до сердець та перемішайте.
- Доведіть соус до кипіння та тушкуйте ще 1 хвилину.
- Висипте дрібно нарізаний кріп та тушкуйте страву ще 2 хвилини.
- Смачні та поживні курячі сердечка в сметані готові. Смачного!