На запікання піци треба зовсім мало часу. Достатньо лише 5 – 10 хвилин.

Буде смачно Кращі, ніж у бабусі на базарі: готуємо повітряні біляші з м'ясом у духовці

Рецепт Маргарити

  • Час: 35 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. У просіяне борошно додайте яйця, сметану, цукор, розтоплене масло і сіль. Замісіть однорідне тісто, накрийте та відставте на 30 хвилин.
  2. Тим часом наріжте помідор. Розкачайте тісто в коло та нанесіть на нього томатний соус.
  3. Далі викладіть натерту моцарелу та помідор.
  4. Притрусіть усе спеціями та поставте у розігріту до 200 градусів духовку на 5 – 10 хвилин. Готуйте до золотистої скоринки та розплавленого сиру.