У цьому рецепті використовується сушена журавлина. Однак ви можете взяти ягоди, які у вас є.

Буде смачно Англійський сніданок для всієї родини: неперевершений рецепт Джеймі Олівера

Сирна запіканка з лаваша

  • Час: 1 година
  • Порцій: 8

Приготування:

  1. До кисломолочного сиру додайте цукор, яйця, манку, крохмаль, сметану, цедру лимона і ваніль.
  2. Збийте масу блендером до однорідності, а потім додайте промиті родзинки й сушену журавлину. Перемішайте лопаткою.
  3. На дно форми для запікання вистеліть один лист лаваша, змастіть начинкою, потім знову покладіть лаваш, начинку і так до кінця. Зверху має бути лист лаваша, який треба змастити збитим яйцем.
  4. Відправте запіканку в духовку, розігріту до 180 градусів, приблизно на 40 – 45 хвилин до золотистості. Нарізайте запіканку, коли вона охолоне.