Дорадо, сибас, форель також чудово підійдуть до цих страв. Щоправда, коштують вони дорожче.
Читайте також Такі різні зрази: начиняємо грибами, м'ясом та тушкованою капустою
На гарнір можна приготувати картопляне або горошкове пюре, салат зі свіжих овочів або просто рис.
Рибні котлети
- Час: 40 хвилин
- Порції: 4
Фото The flavor blender
Приготування:
- Овочі почистьте від шкірки та лушпиння.
- Цибулю наріжте дрібним кубиком та обсмажте на сковорідці з олією.
- Моркву натріть на дрібній тертці й відправте смажитися до цибулі. Присмачте все спеціями й перемішайте.
- Рибу подрібніть блендером або на м'ясорубці.
- Змішайте всі інгредієнти в однорідну масу, сформуйте з неї котлети й запаніруйте їх у панірувальних сухарях.
- Посмажте котлети на сковорідці з олією (по 4 хвилини з кожного боку) або запечіть у духовці (20 хвилин при 200 градусах).
Смачного!
Риба, смажена в клярі
- Час: 20 хвилин
- Порції: 4
Фото Rock recipes
Приготування:
- Рибу наріжте на порційні шматочки.
- Яйця вибийте до мисочки, присмачте спеціями й збовтайте.
- Запаніруйте шматочки риби в борошні, далі в яйці.
- Посмажте рибу на сковороді в олії (по 4 хвилини з кожного боку).
Смачного!