Дорадо, сибас, форель також чудово підійдуть до цих страв. Щоправда, коштують вони дорожче.

Читайте також Такі різні зрази: начиняємо грибами, м'ясом та тушкованою капустою

На гарнір можна приготувати картопляне або горошкове пюре, салат зі свіжих овочів або просто рис.

Рибні котлети

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 4


Фото The flavor blender

Приготування:

  1. Овочі почистьте від шкірки та лушпиння.
  2. Цибулю наріжте дрібним кубиком та обсмажте на сковорідці з олією.
  3. Моркву натріть на дрібній тертці й відправте смажитися до цибулі. Присмачте все спеціями й перемішайте.
  4. Рибу подрібніть блендером або на м'ясорубці.
  5. Змішайте всі інгредієнти в однорідну масу, сформуйте з неї котлети й запаніруйте їх у панірувальних сухарях.
  6. Посмажте котлети на сковорідці з олією (по 4 хвилини з кожного боку) або запечіть у духовці (20 хвилин при 200 градусах).

Смачного!

Риба, смажена в клярі

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 4


Фото Rock recipes

Приготування:

  1. Рибу наріжте на порційні шматочки.
  2. Яйця вибийте до мисочки, присмачте спеціями й збовтайте.
  3. Запаніруйте шматочки риби в борошні, далі в яйці.
  4. Посмажте рибу на сковороді в олії (по 4 хвилини з кожного боку).

Смачного!