У цьому рецепті використовується вишня. Однак ви можете брати фрукти чи ягоди, які у вас є.

Варто спробувати Як еклери, але краще: готуємо смажені заварні тістечка Чуррос

Слойки з листкового тіста з вишнею та шоколадом

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Вишню змішайте з цукром та крохмалем і поставте на середній вогонь. Варіть, помішуючи, до випаровування рідини.
  2. Готове листкове тісто поріжте на великі квадрати. Зробіть на кожному надрізи від протилежних кутів, відступивши по сантиметру від краю. Складіть тісто човниками.
  3. На кожен викладіть начинку та випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці 25 хвилин.
  4. Готові слойки полийте за бажанням розтопленим шоколадом.