Запашна запіканка сподобається усій вашій родині. Її швидко та легко приготувати в домашніх умовах.

Читайте також Які спеції найкраще підходять для різних частин курочки

Для приготування страви використовуйте молоду картоплю, ніжне куряче філе, гриби та улюблений сир. Для того, щоб запіканка була соковитою, додайте будь-який соус або сметану та спеції. Також до столу подавайте салати зі свіжих овочів.

Як приготувати картопляну запіканку з курятиною та грибами

  • Час: 35 хвилин
  • Порції: 2 – 3
  • Калорійність на 100 грамів: 153 ккал
  1. Картоплю помийте, почистіть, відваріть у каструлі з окропом.

Картопля/ Фото Unsplash

  1. Куряче філе помийте, обсушіть рушником, наріжте кубиками.

Куряче філе/ Фото Unsplash

  1. Гриби помийте, почистіть, наріжте кубиками.
  2. Цибулю почистіть, наріжте кільцями, обсмажте на пательні до золотої скоринки.
  3. Далі – обсмажте м'ясо, гриби.
  4. У форму викладіть шарами картоплю, цибулю, гриби, м'ясо, вилийте сметану, зверху тертий сир.
  5. Петрушку помийте, подрібніть ножем, викладіть зверху на запіканку.

Подрібнена петрушка/ Фото Unsplash

  1. Розігрійте духовку до температури 180 градусів, відправте запікатись протягом 20 хвилин до готовності.
  2. Дістаньте з духовки готову запіканку, залиште для охолодження

Запіканка/ Фото Unsplash

  1. Розділіть на порції, викладіть на тарілку. Смачного!